Nieuws

Veel aandacht voor voedsel op nieuw tv-kanaal over agrarische sector

Wie meer wil weten over de herkomst van voedsel, kan vanaf september achteroverleunend op de bank kijken naar Farm & Food TV-Channel. Het eigentijdse digitale televisiekanaal en videoplatform gaat volledig over de agrarische sector.

Op het 24-uurskanaal komt onder andere nieuws, het weer, talkshows, docusoaps en branchereportages. Het kanaal wil veel aandacht schenken aan innovatie en trends. Trendwatcher Adjiedj Bakas zal hierbij een belangrijke rol spelen. Hij is een van de grondleggers van het kanaal.

Wat betreft eten zal fooddesigner Christian Weij het gezicht worden. Weij gaat op zoek naar lokale producten en vergeten manieren van voedselbereiding. Verder is Marit van Bohemen aangetrokken als presentatrice voor het debatprogramma Boerenpraat.

Farm & Food TV-Channel is een initiatief van ASTC Media en Trendwatcher Adjiedj Bakas en wordt ondersteund door CRV International en LTO Noord.

Vorig artikel

Perceel in Capelle a/d IJssel viert 5-jarig bestaan en nieuw terras

Volgend artikel

Dorset komt met culinair arrangement op verrassingslocatie

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.