Nieuws

Aan tafel met topfotograaf en gerechten van Dick Middelweerd

Een mooie avond culinaire kunst en fotografiekunst. Donderdag 7 april kun je bij domein Oogenlust in Eersel tijdens ‘Aan tafel met’ genieten van gerechten van tweesterrenchef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve in Waalre en het werk en de passie van topfotograaf Bas Meeuws.

Aan tafel met is onderdeel van de verkooptentoonstelling ‘Glorious Nature’, die fotograaf Bas Meeuws van 2 april tot en met 14 mei heeft in Eersel.

Digitale fotografie
Vorig jaar konden belangstellenden aan tafel met een andere topfotogaaf, Jimmy Nelson, en dit jaar krijgt dit initiatief een vervolg.

Donderdag 7 april vertelt Meeuws over zijn werk. Hij geeft het traditionele genre van het klassieke bloemstilleven nieuw elan door middel van digitale fotografie.

De fotograaf componeert zijn werk zoals de oude meesters schilderden, bloem voor bloem met alle luxe en grandeur.

De Treeswijkhoeve
Er wordt een exclusief diner geserveerd van de hand van tweesterrenchef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve in Waalre. De muzikale omlijsting is in handen van FLOOW.

Aanmelden
Aanmelden voor dit evenement kan tot 1 april. De kosten bedragen 150 euro per persoon, dit is een all-inprijs.

Tickets bestellen kan via deze link of door het sturen van een mail naar aantafelmet@galeriehanspersoon.nl of aantafelmet@oogenlust.com.

Voor meer informatie over de avond (en de expositie) kun je terecht op de website van Oogenlust.

Vorig artikel

Avond wines & bites bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

Volgend artikel

Bilderberg Hotel De Keizerskroon in nieuw jasje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.