Vacatures

Aan de Zweth in Schipluiden zoekt sommelier

Vacature – Restaurant Aan de Zweth, centraal gelegen tussen Rotterdam en Delft en bekroond met een Michelinster, is op zoek naar een talentvolle 1e sommelier. Gezocht wordt naar een perfectionistische wijnliefhebber en -kenner.

Aan de Zweth opende in 2015 en ontving al na 11 maanden een Michelinster. Het team, onder leiding van chef Joris Peters en gastvrouw Anjeta Peters, is superambitieus. ‘En we zijn aangesloten bij ‘Alliance Gastronomique’, hét samenwerkingsverband tussen toprestaurants in Nederland en België. Als jij flinke ambities hebt, dan voel je je vast thuis bij ons’, aldus Joris.

Wat Aan de Zweth jou biedt als onze 1e sommelier:

  • Een uitstekend salaris conform je opleiding en ervaring.
  • Tekengeld van 15% van je bruto maandloon.
  • Diverse bonussen, die we toelichten in een persoonlijk gesprek.
  • Een fijn team van gemotiveerde collega’s die voor elkaar door het vuur gaan.
  • De vrijheid om je droom na te streven en het wijn-niveau van Aan de Zweth naar een hoger level te tillen.
  • Een vast contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Twee aaneengesloten vrije dagen op dinsdag en woensdag.
  • Vrij op tweede paas-, pinkster- en kerstdag.
  • Gratis bedrijfskleding.
  • Voordelen van ‘Alliance Gastronomique’, zoals met flinke korting eten en drinken bij de aangesloten leden, deelname aan het ‘Alliance College’ en de mogelijkheid tot kennismaken met fanatieke vakidioten, de besten binnen hun beroep.

Wie ben jij?

Bovenal ziet Aan de Zweth graag een perfectionistische wijnliefhebber en -kenner. Iemand die creatief, accuraat en flexibel is. Een vriendelijke en amicale topgastheer of -vrouw die van een grapje houdt, maar weet wanneer hij/zij serieus moet zijn. Iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en innoveren.

Was dat alles? Nee, ook graag nog:

Een echte teamplayer, iemand die het fijn vindt om met collega’s om te gaan en hen iets wil leren. Kortom, gewoon een prima collega!

Wat ga je concreet doen:

Dat gaan Joris en Anjeta je vertellen onder het genot van een kop koffie of thee.

Ben je nieuwsgierig of wil je eens langskomen voor een prettig gesprek, mail dan je cv en motivatie naar joris@aandezweth.nl en ze nodigen je zo snel mogelijk uit!

Vorig artikel

Beestachtig lekker: Albert Kooy over aardpeer

Volgend artikel

5 familiewijnhuizen waar ze al generaties lang weten hoe wijn te maken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.