Advertorial

A Thermen Zeeland in Kamperland is luxe wellness aan zee

Advertorial – Luxe viersterrenhotel De Kamperduinen met een luxe thermen opent in december de deuren in Kamperland. Een opvallende locatie aan zee, die onderdeel is van de Zeeuwse Amadore Groep. ‘De A staat voor topkwaliteit op het hoogste niveau. Als gast geniet je van exclusieve en luxueuze A Thermen.’

Bij Amadore Groep zien ze uit naar de opening van wat ze zelf het mooiste viersterrenhotel van Zeeland noemen. ‘Bij De Kamperduinen geniet je van exclusieve en luxe A Thermen op een unieke locatie aan zee. Je dagje wellness wordt dus heel gemakkelijk een meerdaags uitje.’

Hotel
Eigenaar Jerry van Zuilen heeft in samenwerking met architect Ferry Tabeling alles op alles gezet om van deze thermen een unieke beleving te maken.

De verbouwing en nieuwbouw waren noodzakelijk na een brand, waardoor alleen het casco van het hotel bewaard bleef. A Thermen is het resultaat van sauna- en wellnessbezoek over de hele wereld.

Sauna’s
‘In het creatieve proces waren de uitgangspunten dat deze A Thermen vernieuwend, bijzonder en uniek moest zijn’, aldus de eigenaar.

‘Je herkent Aziatische invloeden in de rustieke tuin, een echte oase van rust. De variëteit aan sauna’s is groot en het complex is zo opgezet dat je in ieder seizoen optimaal kunt genieten.’

Massage
Je dagje wellness breidt je gemakkelijk uit met een verkwikkende massage of een schoonheidsbehandeling.

Culinair
In het restaurant verwen jij jezelf met een frisse smoothie, een salade of een uitgebreidere maaltijd. Een voorkeur voor tafelen na je bezoek?

Neem dan plaats in het restaurant van De Kamperduinen of op een van de drijvende terrassen met vuurtafel. Kom je op zondag, dan is de kans groot dat je geniet van livemuziek.

Reserveren
‘Er zijn geen superlatieven genoeg om de sfeer en ambiance te beschrijven. En dat is misschien maar beter, want dan kun je het zelf gaan ervaren. Reserveren kan alvast via de website van Amadore Groep. Vanuit Breda ben je binnen het uur in Kamperland.

Vorig artikel

Four hands lunch met Deense sterchef bij De Nederlanden

Volgend artikel

Hardlopend de stad ontdekken met hotel Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.