Nieuws

5 topchefs in 1 box in Haarlem, Heemstede en Hoorn

Vijf restaurants uit de regio Haarlem en Hoorn hebben samen een culinaire box voor thuis samengesteld. Restaurant ML, Frenchie, Restaurant Ratatouille uit Haarlem, Cheval Blanc uit Heemstede en Restaurant Lucas Rive uit Hoorn vullen de smikkelbox.

De boxen bestaan uit een culinair vijf gangenmenu. Ieder restaurant bereidt één van de gangen. Daarnaast zit er brood met boter, een fles Les Yeuses Vermentino en een fles Wirra Wirra Adelaide Shiraz in de box.

De boxen zijn voor twee personen en kosten 87,50 euro per persoon. De gerechten zijn voor 90% voorbereid en dienen thuis in een paar simpele stappen afgemaakt te worden. Er worden instructies meegeleverd.

Deze unieke samenwerkingsboxen zijn alleen op zaterdag 23 januari verkrijgbaar, de boxen zijn tot en met donderdag 21 januari te bestellen op de website van Restaurant Ratatouille onder de knop 5 Chefs 1 Box.

De boxen kunnen worden afgehaald op zaterdag 23 januari tussen 16.00 uur en 19.00 uur bij restaurant Ratatouille aan het Spaarne 96. Ook kunnen de boxen worden bezorgd in Haarlem en in Hoorn en omgeving.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dennis Lemmens van Château Neercanne naar Winselerhof

Volgend artikel

Geert-Jan Vaartjes: ‘In Vietnam is het business as usual’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.