Nieuws

4 Unieke appartementen bij uitgebreid Restaurant Scherp in Middelburg

Niets leuker dan na een avondje goed eten niet meer naar huis te hoeven rijden en dus te blijven slapen. Dat kan bij Restaurant Scherp in Middelburg waar prachtige bed and breakfast-kamers zijn gemaakt in naastliggende monumentale panden.

De eigenaren Mart en Dhani Scherp hebben de laatste tijd niet stilgezeten. Naast het runnen van een druk restaurant dat aangesloten is bij restaurantvereniging JRE Nederland, zijn ze flink in de weer geweest met hamer, zaag en ander gereedschap.

Het resultaat is dat in de Wijngaardstraat in het oude centrum van Middelburg naast het restaurant vier bed and breakfast-appartementen zijn met elk een eigen sfeer en thema.

Slapen in de Wei
Zo is er ‘Slapen in de Wei’ waarbij kunstgras in het appartement is aangelegd, de achterwand is verfraaid met koeien in een weiland. Daarnaast heeft de kamer een antiek weilandhek als hoofdboord en zijn er weilandpalen met lampjes van koeiendrinkbakken geplaatst. De badkamerdeur is gemaakt van een oude staldeur.

In de Bedstee
Wie eens in een echt bedstee wil slapen, kiest voor appartement ‘In de Bedstee’. In deze kamer heeft de tijd stilgestaan. De eeuwenoude balken, oude bedstee en monumentale trap met zicht op de Lange Jan wakkeren nostalgie en verlangen naar vroeger aan.

Strandsuite
Natuurlijk kan de ‘Strandsuite’ niet ontbreken in Zeeland. Dit is het meest luxe appartement met airco en veel elementen die aan de heerlijke Zeeuwse stranden doen denken.

Zeeuwse Glorie
Tenslotte hebben Mart en Dhani appartement ‘Zeeuwse Glorie’ ingericht. Hier zijn Zeeuwse sieraden, Zeeuws schortenbond en oude foto’s van Marts familie in kledendracht te bewonderen.

De appartementen zijn zowel per nacht als voor een langere tijd te boeken, met of zonder ontbijt. Een verblijf in een van de b&b’s is uiteraard prima te combineren met het toonaangevende Restaurant Scherp. Slaapgasten krijgen ook nog eens 10 procent korting op het eten.

Dus wie naar Zeeland wil, heeft er met Slapen bij Scherp weer een fijn eet- en slaapadres bij. Mooie bijkomstigheid is dat door de verbouwing het restaurant ruimer is opgezet en dus nog meer mogelijkheden biedt.

 

Vorig artikel

Gastronomische Tijdreis bij De Echoput op 6 maart

Volgend artikel

Tweesterrenchef Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis in Rio

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.