Nieuws

3 x 3 menu om gerechten te delen bij ’t Amusement in Arnhem

Wie van gezellig tafelen houdt en gerechten wil delen, moet naar restaurant ’t Amusement in Arnhem. Daar wordt het concept 3 x 3 menu gelanceerd waarbij 9 gerechten worden gedeeld met tafelgenoten.

Het nieuwe concept gaat deze week in en houdt in dat er per gang (voor-, hoofd- en nagerecht) drie gerechten per tafel worden geserveerd. Vervolgens kunnen de tafelgenoten zelf de gewenste hoeveelheid van het gerecht afscheppen en op een eigen bord leggen.

‘Dit is heel leuk voor groepen want het 3 x 3 menu is te bestellen voor elke groep. Ben je met meer mensen, dan maak ik de gerechten wat groter. Met dit concept wil ik mijn gasten van mijn keuken later proeven. Dat is altijd mijn doelstelling geweest’, aldus Estée Strooker, eigenaresse van ’t Amusement.

De komende tijd bestaat het 3 x 3 menu uit:

Eerste gang:
Knoldelserijcrème, gebakken bloemkool en hazelnoten
Zalm, avocado en postelein
Rouleau van gevogelte, citrus en salade van linzen

Tweede gang:
Dry aged rundersteak, stroganoff en kool
Wildstoof, bitterbal, goudreinet en cognacstroop
Dagvis, gepocheerd ei en prei

Derde gang:
Moelleux au chocolat en vanille
Crème van lemon cheesecake en meringue
Baileys/zuring ijs, melkchocolade met steranijs en caramel

Het 3 x 3 menu wordt aangeboden voor 30 euro per persoon, dat is nog geen 4 euro per gerechtje. Reserveren kan via telefoonnummer 026-8481697.

Naast dit nieuwe concept blijven het vertrouwde verrassingsmenu en ‘uit de moestuin menu’ gewoon beschikbaar. Kortom, nog meer keuze om te genieten van de kookkunsten van Estée Strooker, die bekend werd van het tv-programma MasterChef en ook te zien is op kookzender 24Kitchen.

Vanaf 15 maart is het boek Vlees noch vis van Estée Strooker beschikbaar. Je kunt het boek hier alvast bestellen. Daarmee steun je ChefsFriends.

 

De koelkast van Estée

ChefsFriends.nl mocht onlangs thuis in Arnhem een kijkje nemen in de koelkast van Estée.

Vorig artikel

ChefsFriends.nl wenst u een goed en gezond 2016!

Volgend artikel

Verbouwing en nieuw interieur voor Restaurant Eindeloos in Leeuwarden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.