Nieuws

25 procent korting op arrangementen Mezzo Restaurant & Kamers

Mezzo Restaurant & Kamers in Braamt geeft tot en met 15 september een korting van 25 procent op zowel het midweek- als weekendarrangement. In beide gevallen geniet je van twee overnachtingen inclusief ontbijt en twee diners all-in. De kosten per persoon bedragen respectievelijk 185 en 225 euro.

Tot en met 15 september dit jaar profiteer je van een korting van 25 procent op twee arrangementen van Mezzo Restaurant & Kamers in Braamt.

Culinair
Het culinair midweekarrangement is van woensdag tot en met vrijdag en kost nu 185 euro per persoon bij gebruik door twee personen. Normaal gesproken betaal je 247,50 per persoon.

Overnachtingen
Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen, twee keer het uitgebreid Mezzo-ontbijt en twee keer een viergangendiner inclusief wijnarrangement, aperitief en koffie of thee met friandises.

Diners
Boek je het weekendarrangement (vrijdag tot en met zondag), dan geniet je op vrijdag van een viergangendiner all-in en op zaterdag van een zesgangendiner, eveneens inclusief wijnarrangement, aperitief en koffie of thee met friandises.

Reserveren
De prijs voor dit arrangement bedraagt nu 225 euro, terwijl je normaal gesproken 300 euro per persoon betaalt.

Reserveren kan telefonisch via (0314) 76 02 22, via e-mail (info@mezzo-montferland.nl) of via het formulier op de website van Mezzo Restaurant & Kamers.

Vorig artikel

Vliegtuig besturen met arrangement Suitehotel Pincoffs Rotterdam

Volgend artikel

Maandagarrangement bij sterrestaurant La Trinité in Sluis

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.