Nieuws

24Kitchen brengt nieuwe programma’s van Jamie Oliver en Nigella Lawson

24Kitchen heeft haar programmering verrijkt met een groot aantal nieuwe programma’s, waaronder de gloednieuwe shows van Jamie Oliver en Nigella Lawson. Ook Anthony Bourdain is binnenkort met een nieuw programma te zien. Vanaf medio november starten de nieuwe programma’s op 24Kitchen.

Vanaf 13 november 21.10 uur: Jamie’s Super Food
Het allernieuwste programma van de populaire chef Jamie Oliver is binnenkort exclusief op 24Kitchen te zien. In ‘Jamie’s Super Foods’ kookt hij heerlijke maaltijden en perfect uitgebalanceerde gerechten met voedingsmiddelen die elke dag nodig zijn. Meer dan alleen een kookprogramma is ‘Jamie’s Super Food’ een inspiratie naar een gezond(er) leven.

Tevens bezoekt Jamie elke week twee landen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat de bevolking langer leeft dan de gemiddelde levensverwachting. Wat zijn hun voedingsgeheimen? Zijn trucs en principes neemt hij mee terug naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij spannende en inspirerende recepten bedenkt.

Deze nieuwe serie van Jamie is de droom van elke kookfanaat: exceptionele, heerlijke gerechten die bijdragen aan een gezond eetpatroon.

Vanaf 23 november 15.00 uur: Simply Nigella
Na lang wachten is Nigella Lawson terug met een gloednieuw programma dat exclusief op 24Kitchen is te zien. Even inspirerend als altijd introduceert zij een nieuwe benadering van koken en eten. Met een handvol gerechten per show deelt ze in ‘Simply Nigella’ haar recepten en de persoonlijke verhalen die het zo bijzonder maken.

Variërend van weldadige en feestelijke gerechten voor bijzondere gelegenheden tot alledaagse maar smakelijke maaltijden voor iedere dag. Nigella weet als geen ander de balans te vinden met originele recepten die zowel het bereiden als het opeten ervan iedere keer weer tot een feestje maken.

Vorig artikel

VVV Dinercheque en Lekker intensiveren samenwerking

Volgend artikel

Samenwerking Zarzo en Valuas: lunch met Spaanse wijnen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.