Nieuws

‘10 jaar Michelin’-menu Soigné in Bussum nu ook in weekeinde

Restaurant Soigné in Bussum viert dit jaar dat het voor de tiende opeenvolgende keer een ster heeft ontvangen van Michelin. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je al genieten van een menu met de prijs van tien jaar geleden, vanaf vandaag kan dat ook op vrijdag en zaterdag.

‘Omdat we hopen op een prachtig mooie julimaand op ons terras, willen wij het ’10 jaar Michelin’-menu ook aanbieden op vrijdag en zaterdag’, zo laat Soigné in Bussum weten.

Michelinster
In 2019 is het restaurant voor het tiende jaar in het bezit van een Michelinster en dat wordt gevierd met een menu met de prijs van tien jaar geleden.

Dit menu is al beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag, maar deze maand dus ook op vrijdag en zaterdag.

Vier, vijf of zes gangen
Wie kiest voor vier gangen, betaalt 48,50 euro in plaats van 59,50 euro. Voor het vijfgangenmenu is de prijs 58,50 (i.p.v. 68,50 euro) en de couvertprijs voor het menu van zes gangen is 68,50 (normaal 77,50 euro).

Reserveren kan telefonisch via nummer (035) 693 63 79. Geef daarbij aan dat je gebruik wilt maken van het Michelinmenu.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kelvin Lin (her)opent Nayolie bij Kelvin in Voorschoten

Volgend artikel

BBQ en Italiaanse tiendaagse bij Valuas in Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.