Nieuws

Zuid-Duitsland thema wijn-spijslunch Central Park Voorburg

Liefhebber van wijnen uit (Zuid-)Duitsland? Reserveer dan een tafel voor de wijn-spijslunch van Central Park in Voorburg, zondag 27 januari in samenwerking met Wijnkoperij Van Dop. Je geniet van een menu van vier gangen met daarin gerechten die zijn afgestemd op de wijnen van Weingut Martin Wassmer uit Baden.

De wijn-spijslunch bij Central Park in Voorburg is een samenwerking met Wijnkoperij van Dop en Weingut Martin Wassmer. Laatstgenoemde is ook aanwezig om de geserveerde wijnen te voorzien van een toelichting en zijn visie over wijnbouw te delen.

Lunch all-in
De lunch bestaat uit vier gerechten, die zijn afgestemd op de wijnen van het wijnhuis in het Zuid-Duitse Baden. De ontvangst is om 12.30 uur met een glas sekt, een half uur later vangt de lunch aan. Brood, water, lekkernijen en wijn en spijs zijn inbegrepen.

Reserveren
De kosten voor het arrangement bedragen 99,50 euro per persoon. Reserveren kan onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen door het sturen van een e-mail naar info@centralparkvoorburg.com of door te bellen met telefoonnummer (070) 387 20 81.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Street Food Diner bij sterrestaurant Rijks in Amsterdam

Volgend artikel

Edwin Kats serveert diner met zwarte truffel bij restaurant Noble

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.