Nieuws

Zondags menu all-in voor 100 euro bij Basiliek in Harderwijk

Restaurant Basiliek in Harderwijk is zondag 29 juli uitzonderlijk geopend voor zowel lunch als diner. Sterchef Rik Jansma serveert deze dag een zevengangenmenu all-in voor 100 euro. Een dag later sluit de eetgelegenheid de deuren voor de zomervakantie.

Gasten krijgen op 29 juli eenmalig de mogelijkheid om op zondag te genieten van de culinaire kunsten van Tabitha en Rik Jansma. Sterrestaurant Basiliek is die dag geopend voor lunch en diner.

#100euroweek
Wie reserveert, geniet van een zevengangenmenu all-in voor 100 euro. Champagne, zeven gangen met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises zijn inbegrepen.

Rik is al een aantal jaren succesvol met de 100 euroweek (#100euroweek), die vlak voor de feestdagen plaatsvindt. Dit initiatief heeft de hashtag #100eurozomerdag gekregen.

JRE-Nederland
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0341) 41 52 90 of via de website van restaurant Basiliek, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

De eetgelegenheid is vanwege zomervakantie gesloten van maandag 30 juli tot en met maandag 20 augustus.

Vorig artikel

Restaurant Valuas in Venlo houdt Spaanse 10-daagse

Volgend artikel

Zomerarrangement bij Herberg Onder de Linden in Aduard

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.