Nieuws

Zomerweken bij sterrestaurant Het Koetshuis in Bennekom

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom houdt van 7 tot en met 18 augustus de zomerweken. Chef Niels van Dooijeweert serveert een vijfgangenmenu inclusief aperitief, passende wijnen, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte zoete lekkernijen voor 100 euro per couvert.

Heerlijk genieten van een vijfgangenmenu all-in tijdens de zomerweken van Het Koetshuis in Bennekom. Inbegrepen zijn een aperitief, passende wijnen, tafelwater en koffie of thee moet zoete lekkernijen. De prijs per couvert bedraagt 100 euro.

Lunchen
Wil je doordeweeks genieten bij het sterrestaurant in Bennekom, kies dan voor de lunch van twee gangen voor 42,50 euro (52,50 euro inclusief dessert). Beschikbaar van woensdag tot en met vrijdag.

Proeverij
Op zondagmiddag is het proeverijlunchmenu beschikbaar. Zeven gangen van chef Niels van Dooijeweert voor 57,50 euro.

Verrassingsmenu
Voor de liefhebbers van een verrassingsmenu is er de optie ‘carte blanche’. Beschikbaar als menu van vier (62,50 euro), vijf (72,50 euro) en zes gangen (82,50 euro).

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van restaurant Het Koetshuis.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Naar het skûtjessilen met arrangement Landgoed Lauswolt

Volgend artikel

Twente-Friesland Arrangement De Wilmersberg en Lauswolt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.