Nieuws

Zomerspecials bij restaurant & hotel Hoog Holten in Holten

Genieten op en van de Holterberg!? Dat kan met de twee zomerse specials, die tot 30 augustus zijn te reserveren bij restaurant & hotel Hoog Holten. Er is een tweedaagse Zomerspecial beschikbaar, maar het is ook mogelijk om drie dagen te verblijven in Holten.

De tweedaagse Zomerspecial van restaurant & hotel Hoog Holten bevat één overnachting, een culinair driegangendiner en een uitgebreid ontbijt. De kosten hiervoor bedragen 159 euro op basis van twee personen en een tweepersoonskamer.

Een of twee overnachtingen
Het is daarnaast echter ook mogelijk om drie dagen te verblijven. In dat geval heb je twee overnachtingen en twee keer ontbijt en betaal je 219 euro per tweepersoonskamer.

Bib Gourmand
Voor de zaterdagnacht wordt een toeslag van 10 euro per persoon berekend. Reserveren kan via de website van Hoog Holten, dat in het bezit is van een Bib Gourmand en is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Pre-vakantiefeest van zeven gangen bij restaurant Jaimie van Heije

Volgend artikel

September feestmaand bij restaurant Fris in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.