Nieuws

Zomerspecial bij restaurant & hotel Hoog Holten

In de maand augustus kun je bij Restaurant & Hotel Hoog Holten in Holten voor een aantrekkelijke prijs genieten van de zogeheten Zomer Special. Je kunt kiezen voor een verblijf van één nacht in een Comfort-kamer of daar een extra nacht aan toevoegen, beide inclusief driegangendiner.

Geniet voor een aantrekkelijke prijs van de zomer bij Restaurant & Hotel Hoog Holten, gelegen in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Overnachting en diner
In augustus kunt je in Holten de zogeheten Zomer Special boeken. Voor een verblijf van één nacht op een Comfort-kamer – op basis van twee personen – inclusief driegangendiner is de prijs 159 euro per kamer.

Twee nachten
Heb je een voorkeur voor twee nachten, dan bedraagt de prijs 219 euro per kamer. Dit is eveneens gebaseerd op een verblijf met twee personen.

Bib Gourmand
Hoog Holten is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland. Het restaurant is door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand.

Vorig artikel

Waves serveert Flessenpost-diner tijdens Vuurwerk Festival

Volgend artikel

Wijnproeverij met culinaire barbecue bij Ross Lovell in Rijsoord

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.