Nieuws

Zomerspecial bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden

Wie de prachtige omgeving van het Overijsselse Delden wil ontdekken en culinair wil genieten, kan gebruik maken van een 2-daagse zomerspecial van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven.

Carelshaven timmert sinds enkele jaren weer flink aan de weg. Het hotel-restaurant tussen Delden en Hengelo Overijssel is de afgelopen jaren in toerbeurten flink opgeknapt.

Het vormt een ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan de Twentse steden Hengelo, Borne en Enschede, of om te genieten van de veelzijdige en rustige omgeving rond dorpjes als Beckum, Bentelo en Bornerbroek.

De 2-daagse zomerspecial bestaat uit een overnachting, een culinair 3-gangendiner en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het arrangement wordt aangeboden voor 79 euro per persoon en is boekbaar tot 30 september 2018.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is een 4-sterren hotel. Sinds 2014 wordt het bedrijf gerund door Alco en Evelyn van Berkel. De keuken is eigentijds met oog voor traditionele klassieke seizoensgebonden gerechten. Het hotel beschikt over 20 sfeervolle hotelkamers, waarvan het merendeel beschikt over een eigen terras of balkon.

Het 2-daagse zomerspecial arrangement boeken kan hier.

Vorig artikel

Gratis wijnarrangement bij jarig In de keuken van Floris

Volgend artikel

Zomeractie bij restaurant Kromhout in Andelst

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.