Nieuws

Zomersluiting HFSLG in Bosch en Duin: koelkast moet leeg

De zomersluiting van HFSLG in Bosch en Duin staat voor de deur en dat betekent dat de koelkast leeg moet. Op de laatste dag voor de vakantie, zaterdag 4 augustus, wordt in het restaurant en de bistro een speciaal verrassingsmenu geserveerd en kun jij je als gast laten verrassen.

Vanaf zondag 5 augustus gaat HFSLG twee weken dicht voor de zomersluiting. En dus moet de koeling in Bosch en Duin leeg.

Sterrestaurant
Om te voorkomen dat producten moeten worden weggegooid, wordt zaterdag 4 augustus in zowel de bistro als het sterrestaurant een verrassingsmenu geserveerd voor een extra scherpe prijs.

In de bistro kun je reserveren voor een menu van driegangen voor 32 euro of vier gangen voor 42 euro.

Michelin
Wie voorkeur heeft voor het door Michelin met een ster bekroonde restaurant, betaalt voor drie gangen 52,50 euro en voor vier gangen 62,50 euro.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren voor de bistro kan via deze link, voor het restaurant volg je deze link. Dinsdag 21 augustus gaat HFSLG – aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers – weer open, met een nieuwe kaart.

Vorig artikel

Boschendal-picknick in tuin bij Central Park in Voorburg

Volgend artikel

Eten met een verhaal bij restaurant N.A.P. in Bloemendaal

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.