Nieuws

Zomerse Sterren Special bij De Leuf tijdens Zomerfestival Voerendaal

Eten, drinken, kunst en muziek. Dat staat op 15 juni op het programma bij restaurant De Leuf. Het Zuid-Limburgse sterrestaurant heeft een leuk arrangement samengesteld rondom het zomerfestival in Voerendaal.

Het diner, genaamd ‘Zomerse Sterren Special’, vindt plaats op donderdag 15 juni vanaf 19.00 uur. Wie aanschuift, krijgt een viergangendiner met amuses, wijnen van buurman Wijngoed Fromberg, mineraalwater en mokka en sweets. Voor een all-in prijs van 99 euro per persoon.

Het diner wordt aangevuld met een ‘Expositie Op Tafel’ van kunstenaar Wim Riksen. Verder zijn er tussen de gangen door optredens van sopraan Fenna Ograjensek, hoornist Willy Bessems en pianist Robert Weirauch. Op tafel komen onder andere asperges, afkomstig van Kasteelhoeve Cortenbach.

Zomerfestival Voerendaal vindt plaats van 9 tot en met 18 juni. Tijdens het festival komt het lokale culturele verenigingsleven tot bloei. Wie tijdens het festival culinair wil genieten, moet dus naar Ubachsberg komen naar restaurant De Leuf om precies te zijn.

Reserveren voor het diner ‘Zomerse Sterren Special’ kan via deze speciale webpagina.

Vorig artikel

Wijnmakersdiner Steenberg Vineyards bij De Hoefslag in Bosch en Duin

Volgend artikel

Diner met wijnen van Barone Ricasoli bij ’t Diekhuus in Terwolde

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.