Nieuws

Zomers arrangement all-in bij De Leuf in Ubachsberg

De Leuf in Ubachsberg verlengt de zomer en dat vinden we vanzelfsprekend geen enkel probleem. In de maanden augustus en september kun je in Zuid-Limburg het ‘Verleng de Zomer’-arrangement reserveren. Een viergangenmenu all-in, desgewenst uit te breiden met een overnachting.

Restaurant De Leuf in Ubachsberg als tussenstop op weg naar of van je vakantiebestemming, of als lunch- of dineradres tijdens een verblijf in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Michelin
Met het ‘Verleng de zomer’-arrangement wordt het extra aantrekkelijk. Voor 95 euro per persoon geniet je in het met één Michelinster bekroonde restaurant van een viergangenmenu all-in.

All-in
Dat wil zeggen: inclusief aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en mokka & sweets. Ook te boeken inclusief overnachting en ontbijt voor 150 euro per persoon.

Reserveren
Te reserveren in de maanden augustus en september en geldig van dinsdag tot en met donderdag.

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van De Leuf. Vermeld bij je boeking dat het gaat om het ‘Verleng de Zomer’-arrangement.

Alliance Gastronomique
De Leuf is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Keuken onder leiding van Bas en Robin

Bas van Kranen en Robin van de Bunt hebben de leiding in de keuken van restaurant De Leuf, dat door Michelin is bekroond met een Michelinster. In onze rubriek Chef2Chef beantwoorden ze vragen over de ander.

Vorig artikel

Olympisch genieten bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Volgend artikel

Efteling-arrangement bij Van der Valk-hotel Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.