Nieuws

Zomermenu van twee gangen bij Twenty2 in Apeldoorn

Zomer bij het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant Twenty2 in Apeldoorn. Eigenaren Paula en Gerwin Sanders serveren gedurende de zomermaanden op dinsdag, woensdag en donderdag een speciaal tweegangendiner inclusief aperitief en koffie/thee met snoeperijen als afsluiting voor 29 euro per persoon.

Na je drukke dag heerlijk onthaasten? Laat je dan culinair verrassen door het speciale tweegangenmenu van restaurant Twenty2 in Apeldoorn.

Aperitief en koffie
In het restaurant, op het terras of in de binnentuin word je ontvangen met een bruisend aperitief en sluit je het diner af met koffie of thee en friandises.

Het zomermenu kost 29 euro per persoon en is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de zomermaanden.

Wijnen
Wat je kunt verwachten, aldus eigenaren Paula en Gerwin Sanders. ‘Een hartelijke ontvangst, verrassende hapjes en amuses en elke dag vers gemaakt brood.’ Indien gewenst, zijn begeleidende wijnen beschikbaar.

Reserveren
Reserveren kan onder vermelding van ‘last minute zomermenu’ telefonisch via nummer (055) 576 74 84 of door het sturen van een e-mail naar info@restaurant-twenty2.nl.

Bib Gourmand
Restaurant Twenty2 in Apeldoorn is in het bezit van een Bib Gourmand, de onderscheiding van Michelin voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vorig artikel

Rieslingproeverij met lunch bij Ratatouille Food & Wine in Haarlem

Volgend artikel

Deze zomer picknicken in tuin van Central Park Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.