Nieuws

Zomermarktmenu bij Villa La Ruche in Voorburg

Restaurant Villa La Ruche in Voorburg heeft een zomermarktmenu samengesteld. Het menu bestaat uit minimaal 4 gangen en is inclusief een halve fles huiswijn voor een interessant bedrag.

Het zomermarktmenu van minimaal 4 gangen inclusief een halve fles huiswijn wordt aangeboden voor slechts 52,50 euro per persoon. Je kunt op de avond zelf nog beslissen of je dit menu met extra gangen wilt uitbreiden. Wie geen halve fles huiswijn wil, betaalt 42,50 euro per persoon voor het 4-gangenmenu.

Dit aanbod geldt tot en met 15 september en is vanwege de vakantiesluiting niet te reserveren van 7 tot 22 augustus. De actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties of cadeaubonnen of cheques.

Reserveren voor het zomermarktmenu kan door te bellen met 070-3860110.

Restaurant Villa La Ruche is gevestigd in de Prinses Mariannelaan 71 in Voorburg. Het restaurant wordt gerund door Marko en Erica Karelse. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Exclusieve sterrenlunch bij Bord’Eau in Amsterdam

Volgend artikel

Nicky Quarz over olijfolie in de keuken van Quarz in Muiderberg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.