Nieuws

Zomereditie van #100euroweek Basiliek in Harderwijk

Rik Jansma houdt in zijn met een Michelinster bekroonde restaurant Basiliek in Harderwijk in augustus een zomereditie van zijn #100euroweek. Deze keer geen week, maar ‘slechts’ drie dagen. Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus kun je reserveren voor een all-in arrangement met zeven gangen voor 100 euro.

Sterchef Rik Jansma houdt in zijn restaurant Basiliek in Harderwijk al een aantal jaren met groot succes zijn #100euroweek aan het eind van het jaar. De belangstelling daarvoor is groter dan het aantal beschikbare couverts.

Lunch en diner
Was je er vorig jaar niet bij of zie je de zomereditie ook wel zitten, dan kun je reserveren voor de drie beschikbare dagen: vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus. De eerste dag alleen diner, beide andere dagen lunch en diner.

All-in
De formule #100euroweek houdt in een champagne-aperitief met vijf amuses, het JRE-menu van zeven gangen, bijpassende wijnen of alcoholvrije cocktails, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises.

JRE-Nederland
Voor het plaatsen van reserveringen en voor meer informatie kun je terecht op de website van Basiliek, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

BBQ en Italiaanse tiendaagse bij Valuas in Venlo

Volgend artikel

Dorset in Borne introduceert ‘wie maakt me los-tiendaagse’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.