Nieuws

Zomerdeal in augustus bij De Loohoeve in Schoonloo

Marleen en Jeroen Brouwer van De Loohoeve restaurant & hotel in Schoonloo bieden jou de gelegenheid om tot en met zondag 26 augustus de Zomerdeal te boeken. Voor 100 euro per persoon overnacht je in een terraskamer. Een diner van zes gangen en een ontbijt zijn inbegrepen.

De zomer vieren in Drenthe wordt nog leuker met de aantrekkelijke Zomerdeal van De Loohoeve restaurant & hotel in Schoonloo.

Overnachting, diner en ontbijt
Voor 100 euro verblijf je een nacht op een terraskamer en geniet je ’s avonds van een zesgangendiner en de volgende ochtend van een ontbijt.

Jeroen Brouwer
Dit arrangement van Marleen en Jeroen Brouwer is geldig tot en met zondag 26 augustus en te reserveren op alle dagen uitgezonderd de zaterdag. Een upgrade naar een deluxe kamer of een suite is mogelijk.

JRE-Nederland
Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je terecht op de website van De Loohoeve, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Nog een keer genieten bij Juliana met Augustus Summer Special

Volgend artikel

Eerste rang bij Kurhaus Scheveningen tijdens Vuurwerkfestival

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.