Nieuws

Zomerarrangement bij Hotel ’t Speulderbos in Garderen

Deze zomer extra voordelig genieten van de rust en de natuur van de Veluwe? Boek dan een verblijf bij het recent vernieuwde Hotel ’t Speulderbos in Garderen, midden op de Veluwe en vanuit de Randstad goed te bereiken via de A1.

Bilderberg heeft een speciaal zomerarrangement samengesteld met twee overnachtingen in het hotel, inclusief ontbijt.

Het arrangement is geldig in juni, juli en augustus en is tot 30 juni te boeken voor 129 euro per verblijf met twee personen.

De afgelopen tijd heeft Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos een metamorfose ondergaan. In samenwerking met Rivièra Maison zijn alle hotelkamers volledig vernieuwd. Passend bij het prachtige bos rondom het hotel hebben de kamers een natuurlijke uitstraling gekregen waar gasten zich gelijk helemaal thuis voelen.

De overnachtingen is inclusief ontbijt. Met Het Bilderberg Ontbijt begin je de dag goed. Het vers brood van het Vlaamsch Broodhuys, een variatie van kaas en vleeswaren en biologische zuivel en natuurlijke sappen maken dat je geniet van een gezond en veelzijdig ontbijt.

Het arrangement is te boeken op een speciale pagina op de website van Bilderberg.

Vorig artikel

Video: Opvallend wijnstatement van Edwin Raben

Volgend artikel

Daddy’s Sunday Roast op Vaderdag bij Brasserie NL

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.