Nieuws

Zomerarrangement bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Smakelijke gerechten van Margo Reuten en lekkere wijnen van Petro Kools. Ze komen samen in het ‘coole zomerarrangement’ van restaurant Da Vinci in Maasbracht. De hele zomer beschikbaar, uitgezonderd de zaterdag en de vakantiesluiting, voor een couvertprijs van 100 euro.

Geniet bij restaurant Da Vinci in Maasbracht van een zonnig zomerarrangement voor 100 euro.

Margo Reuten
Inbegrepen zijn een glas Moët & Chandon Réserve Impériale champagne, bites, groetjes uit de keuken, drie heerlijke gerechten uit de keuken van Margo Reuten, drie prachtige wijnen uit de Vinoteca van Petro Kools, mineraalwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Lunch en diner
De hele zomer beschikbaar als lunch en diner, uitgezonderd de zaterdag. Da Vinci heeft zomersluiting van 22 juli tot en met 8 augustus.

Alleen beschikbaar bij reservering vooraf en onder vermelding van ‘Cool Zomerarrangement’ via de website van het restaurant. Daar vind je ook het actuele menu.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wolf Atelier serveert best of 4 years-menu en jij kiest de gerechten

Volgend artikel

Jubileumarrangement bij Perceel in Capelle aan den IJssel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.