Nieuws

Zomerarrangement bij Hotel De Wereld in Wageningen

Wie in de zomermaanden van Wageningen en de omgeving wil genieten, kan nu gebruikmaken van een aantrekkelijk zomerarrangement van Hotel De Wereld. Daarin onder andere een 4 gangendiner bij restaurant O Mundo.

Wie Hotel De Wereld zegt, zegt mijlpaal in onze vaderlandse geschiedenis. Het hotel geniet namelijk landelijke bekendheid als locatie waar de geallieerden en de Duitse bezetters overeenkwamen dat ons land werd bevrijd. Veel in het hotel herinnerd nog aan dit historische moment.

Het zomerarrangement van Hotel De Wereld bestaat uit een ontvangst met een verfrissend aperitief en wat lekkers, een 4 gangendiner in restaurant O Mundo, een overnachting in een ruime en comfortabele kamer, een uitgebreid ontbijt in Brasserie Le Monde en een late check-out tot 12.00 uur.

Zomerarrangement
Het zomerarrangement wordt aangeboden voor 115 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Het arrangement is geldig in de maanden juli, augustus en september.

Wageningen ligt op steenworp afstand van natuurgebied de Veluwe. Ten zuiden van de stad en de Rijn ligt het rivieren- en fruitgebied de Betuwe. Het vormt daarmee een ideale uitvalsbasis voor recreatie in de natuur.

Hotel De Wereld is gevestigd aan het 5-mei plein in het centrum van Wageningen en telt twee eetgelegenheden: restaurant O Mundo en Brasserie Le Monde. Het hotel staat sinds enige tijd onder leiding van de familie De Vries die ook het bekende Arnhemse horecabedrijf Groot Warnsborn in bezit heeft.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Jannis Brevet

Volgend artikel

Drie wijnhuizen op Mallorca die je niet mag missen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.