Nieuws

Zomerarrangement bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Een smakelijk zomerarrangement in de maand juli bij Onder de Linden in Aduard. Eerst aan tafel – bij mooi weer op het terras – genieten van een zesgangendiner met bijpassende wijnen, daarna overnachten in een van de prachtig gerenoveerde kamers en de volgende ochtend afsluiten met een heerlijk ontbijt.

De hele maand juli bieden we een mooi zomerarrangement aan, zo laten Tanja en Steven Klein Nijenhuis van Herberg Onder de Linden in Aduard weten.

Diner van zes gangen
Als gast word je ontvangen met een glas champagne en een hele reeks aan heerlijke hapjes. Daarna volgt een diner van zes gangen met bijpassende wijnen. Bij mooi verblijf je uiteraard op het terras.

Overnachten
Je overnacht in een van de prachtig gerenoveerde kamers en schuift de volgende dag fris aan voor een smakelijk ontbijt.

Reserveren
Het arrangement is iedere dag van de week te reserveren, maar wel op basis van beschikbaarheid. De prijs bedraagt 375 euro op basis van twee personen.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@herbergonderdelinden.com onder vermelding van ‘Zomerarrangement’.

JRE-Nederland
Herberg Onder de Linden in Aduard is in het bezit van een Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Zondags menu all-in voor 100 euro bij Basiliek in Harderwijk

Volgend artikel

Graphite naam nieuwe zaak Peter Gast en Jacqueline van Liere

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.