Nieuws

Deze zomer picknicken in tuin van Central Park Voorburg

Picknicken in de groenrijke parktuin van Central Park in Voorburg. Het kan iedere zondag in juli, augustus en september van 12.00 tot 17.00 uur. Informeel, gezellig en genieten van een rijkelijk gevulde picknickmand met lekkere gerechtjes en heerlijke wijn, beschikbaar vanaf twee personen.

Le Pique Nique is informeel, gezellig en genieten van een rijkelijk gevulde picknickmand. Daarin de lekkerste koude gerechtjes en een van de heerlijke wijnen uit de collectie van Boschendal.

Inspired by Ron Blaauw
Met jouw gezelschap, minimaal twee personen, strijk je vervolgens neer in de groenrijke parktuin van Central Park by Ron Blaauw in Voorburg. Onder een eeuwenoude boom of een parasol, of in de zon.

Zondagmiddag
Picknicken kan iedere zondagmiddag in juli, augustus en september van 12.00 tot 17.00 uur. De gevulde mand is ook beschikbaar als cadeau.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen (op andere dagen of gezelschappen groter dan twintig personen) kun je contact opnemen via e-mail (info@centralparkronblaauw.com) of telefonisch (070-387 20 81).

Vorig artikel

Zomermenu van twee gangen bij Twenty2 in Apeldoorn

Volgend artikel

Culinair jammen bij restaurant De Kromme Watergang

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.