Nieuws

Zes Michelinsterren in een weekeinde met arrangement De Librije

Zie jij het zitten om twee avonden achtereen op driesterrenniveau te eten, dan hebben wij het geschikte arrangement gevonden. Op 4 mei check je in bij De Librije in Zwolle voor een diner, overnachting en ontbijt. De volgende dag is een tafel voor je gereserveerd bij La Vie in Duitsland.

Van Jonnie naar Thommy’, zo is de naam van het arrangement dat je in één weekeinde langs liefst zes Michelinsterren brengt.

Hotel en restaurant
De ontvangst is op vrijdag in Librije’s Hotel met een welkomstdrankje en -hapje. In het Zwolse driesterrenrestaurant De Librije geniet je van een achtgangenmenu inclusief champagneaperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie- en theeservies.

La Vie
Je overnacht in één van de sfeervolle Royale Kamers en na een ontbijt de volgende ochtend reis je naar Osnabruck. Daar verblijf je in Romantikhotel Walhalla.

Thomas Bühner
In het eveneens met drie Michelinsterren bekroonde La Vie serveert Thomas Bühner zijn Le Grand Chef Menu van acht gangen inclusief bijpassende wijnen, tafelwater en koffie- en theeservies.

Ook nu is het ontbijt de volgende ochtend inbegrepen. Bovendien ontvang je zelfgemaakt chocolade cadeau, als herinnering.

Reserveren
Voor het arrangement geldt dat het enkel te reserveren is voor bovengenoemde dagen. De kosten bij De Librije bedragen 1090 euro op basis van twee personen, die voor La Vie zijn 930 euro op basis van twee personen.

Interesse of behoefte aan meer informatie. Bel met telefoonnummer (038) 853 00 00 of stuur een e-mail naar info@librijeshotel.nl.

Vorig artikel

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte viert 25-jarig bestaan

Volgend artikel

After kerstmenu bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.