Nieuws

Zes gangen voor de prijs van vier bij De Jonge Dikkert Amstelveen

Zomerkorting bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen. In de weken voor en na de zomersluiting – van 5 tot en met 27 augustus – geniet je van een speciaal zesgangenmenu, maar betaal je de prijs van vier gangen. Dit betekent een korting van ruim 30 procent.

Kom bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen genieten van het speciale zesgangenmenu voor de prijs van vier gangen.

Bruisend aperitief
Om de avond extra feestelijk te beginnen, word je ontvangen met een bruisend aperitief. De prijs per persoon bedraagt 49,50 euro, dat is ruim 30 procent minder dan de prijs die normaal gesproken wordt gehanteerd.

Zomerkorting
De zomerkorting geldt tot en met zaterdag 4 augustus en van maandag 28 augustus tot en met zondag 9 september. In de tussenliggende weken is het restaurant gesloten.

JRE-Nederland
Reserveren kan alleen via het speciale formulier op de website van De Jonge Dikkert, dat aangesloten is bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Online lees je ook de (overige) voorwaarden. Per avond is een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Vorig artikel

Proeven en inspiratie opdoen tijdens BBQ tasting bij Schmidt Zeevis

Volgend artikel

‘Ongezouten mening’-dagen bij restaurant De Rozario Helmond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.