Advertorial

Zeeuws Wijnfeest bij Wijnhoeve De Kleine Schorre

Op het landgoed van Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor vindt vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus de negende editie plaats van het Zeeuws Wijnfeest. Twee dagen staan producten uit de streek centraal, vinden proeverijen en rondleidingen plaats en wordt de Zeeuwse Wijnkoningin 2016 gekroond.

Zo ongeveer alles wat Zeeland aan producten te bieden heeft, komt aan bod tijdens het Zeeuws Wijnfeest bij Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor.

Streekspecialiteiten
In 2016 vindt al weer de negende editie plaats, op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus. Beide dagen (vrijdag vanaf 15.00 uur en zaterdag vanaf 13.00 uur) is de entree gratis.

Op vrijdag verzorgt het proeflokaal een volledige buitenkeuken met streekspecialiteiten, is Seafarm aanwezig met een oesterbar en kun je genieten van gerookte paling.

Proeverijen en rondleidingen
De dag daarna staat – natuurlijk – het Zeeuwse product centraal, zijn er proeverijen en rondleidingen, wordt de Wijnkoningin van Zeeland gekozen en maak je zelfs kans op een rondvlucht met een helikopter.

Programma
Voor meer informatie en het volledig programma kun je terecht op de website van het Zeeuws Wijnfeest of een kijkje nemen op de Facebook-pagina van het tweedaagse evenement.

Vorig artikel

De lekkerste mossels op Instagram

Volgend artikel

Nieuwe FG Restaurant opent 9 augustus; reserveren kan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.