Nieuws

Zeer exclusief wijn-spijsdiner met Margaux-wijnen bij De Lindehof

Wie de zeer exclusieve wijnen van Châteaux Margaux wil proeven en wil genieten van de topkeuken van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, kan zondag 27 mei aanschuiven voor een exclusief wijn-spijsdiner.

De Lindehof houdt deze exclusieve wine & dine in samenwerking met Châteaux Margaux en Goessens. Een culinair concept waarbij je de bijzondere wijnen van dit wereldberoemde château kunt proeven in combinatie met een voortreffelijk 5-gangen diner onder leiding van chef-kok Soenil Bahadoer.

Châteaux Margaux ligt in het wijngebied Bordeaux bij het plaatsje Margaux. De topwijnen dragen de Premier Grand Cru Classé classificatie. Pavillon Rouge is de tweede wijn van het huis. De witte wijn, Pavillon Blanc staat bekend als de beste witte wijn van de Médoc.

Programma

18.30 – ontvangst met 1 glas champagne

19.00 – start 5-gangen diner met 5 glazen wijn

Le Pavillon Blanc 2015

Le Pavillon Rouge 2009

Le Pavillon Rouge 2005

Grand vin du Château Margaux – Château Margaux Premier Grand Cru Classé 2004

Grand vin du Château Margaux – Château Margaux Premier Grand Cru Classé 1995

 

Prijs per persoon all-in is 350 euro. Reserveer hier of bel 040-283 7336.

Restaurant De Lindehof is gelegen in het Brabantse dorp Nuenen. De keuken van De Lindehof is een combinatie van de Franse keuken en Surinaamse en Hindoestaanse smaken. De Lindehof is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Jubileummenu bij De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Eigen bonbonlijn voor sterrenchef François Geurds

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.