Advertorial

WTOL Academy maakt je wegwijs in de wereld van wijn

Advertorial – Gek van wijn en wil je er graag meer over weten en leren? Denk dan eens aan de webinars en opleidingen van onze ‘vriend van…’ WTOL Academy. Op een leuke manier word je meegenomen in de inspirerende wereld van wijn. In je eigen omgeving vanuit je luie stoel.

Heb je serieuze ambities, meld je dan aan voor de Online Open Avond op 18 januari. Tussen 19.00 en 20.00 uur leer je meer over WTOL Academy, de opleiding tot SVH Vinoloog en kun je de vragen stellen die je altijd al had willen stellen. Uiteraard kun je bij WTOL Academy ook terecht voor andere online-opleidingen.

Webinars
Geïnteresseerd in het leren proeven van wijn? Enthousiast over wijn-spijscombinaties? Met de Wijn Webinar Strippenkaart kun je vijf webinars naar keuze selecteren. Je betaalt 75 euro in plaats van 150 euro en de kaart is onbeperkt geldig.

Wijnreizen
Ook voor bijzondere wijnreizen ben je bij WTOL Academy aan het juiste adres. Uiteraard is reizen op dit moment niet mogelijk vanwege Covid-19, maar er komt een moment dat dit wel weer kan. De reizen sluiten aan bij de opleidingen en cursussen. In een prachtige omgeving gaat het leren gewoon door.

Benieuwd? Op de website van WTOL Academy vind je meer informatie. In de agenda zie je wat er allemaal gepland is. Veel succes en plezier.

Vorig artikel

Hoogste kwaliteit vlees in de webshop van Nice to Meat

Volgend artikel

Takeaway van François Geurds: soep en stamppot

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.