Nieuws

WK-finale-arrangement bij De Groene Lantaarn in Staphorst

Tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn op de nieuwe locatie in Staphorst komt met een leuk initiatief. Zondag 7 juli kun je er rondom de finalewedstrijd van de Nederlandse voetbaldames genieten van heerlijk eten en drinken.

We noemen het gemakshalve maar even een WK-finale-arrangement, maar het komt erop neer dat je voor, tijdens en na de wedstrijd bij De Groene Lantaarn terecht kunt om van de wedstrijd Nederland tegen de Verenigde Staten te genieten.

De ‘culinaire voetbalmiddag’ begint om 14.00 uur met een aperitief en hapjes. Gevolgd door een 4-gangenmenu met bijpassende wijnen en water. Om 17.00 uur start de wedstrijd en die wordt getoond op een groot scherm. Daarbij hapjes en dranken op tafel.

In de pauze van de wedstrijd wordt een uitgebreide kaasplank geserveerd en ook de tweede helft staan er hapjes en drankjes op tafel.

‘Hopelijk kunnen we proosten op de overwinning en anders serveren we koffie’, laat De Groene Lantaarn weten. Het culinaire voetbalarrangement eindigt om 20.30 uur.

Er is plaats voor 16 personen, waarbij de gasten aan een lange tafel zitten. Dit arrangement wordt aangeboden voor 150 euro all-in. Reserveren kan door te bellen met 0522-463116.

Restaurant De Groene Lantaarn is sinds kort gevestigd in het buitengebied van Staphorst. Achter de keuken is een grote ruimte met moderne open haard en beamer voor presentaties. In deze gezellige ruimte met zicht op de oude molen wordt het WK-finale-arrangement gehouden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hanzesteden zomerarrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Volgend artikel

Boompjes Restaurant serveert walking dinner in dierentuin

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.