Nieuws

Winterspecial-arrangement bij Kruisherenhotel Maastricht

Het Kruisherenhotel in Maastricht begint het jaar met een leuk arrangement. Wie nu het winterspecial-arrangement boekt, krijgt de laagste kamerprijs aangeboden en een gratis uitgebreid ontbijt.

Maastricht. Toeristenplaats die elk seizoen aantrekkelijk is en zich misschien wel de meest Bourgondische stad van Nederland mag noemen. Naast vele musea en gezellige winkelsteegjes beschikt Maastricht ook over prachtige horecabedrijven. Het Kruisherenhotel in hartje centrum is er een van.

Het Kruisherenhotel is een kruising van monumentaal en design. Het hotel is gevestigd in het voormalige eeuwenoude Kruisherenklooster. De internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos is verantwoordelijk voor het hotelontwerp.

Winterspecial-arrangement
Wie in dit prachtige vijfsterrenhotel wil overnachten, krijgt in januari en februari met het winterspecial-arrangement de laagste kamerprijs aangeboden, inclusief een gratis ontbijt ter waarde van 24,50 euro per persoon.

Voor deze actie zijn slechts enkele kamers per nacht beschikbaar. Mochten de kamers volgeboekt zijn, dan gelden de reguliere tarieven, meldt het hotel.

Het Kruisherenhotel Maastricht is gelegen aan het Kommelplein, op steenworp afstand van het Vrijthof. Het hotel beschikt over een restaurant met prachtig zich op de grote glas-in-loodramen van de kerk en over wijnbar Rouge & Blanc. Kruisherenhotel Maastricht is onderdeel van Oostwegel Collection, een serie tophotels in Zuid-Limburg.

Vorig artikel

Bring your own bottle-lunch bij restaurant Merlet in Schoorl

Volgend artikel

Tapisco nieuw Spaans-Portugees restaurant van Marcel van der Kleijn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.