Winterse proeverij van acht gangen bij l’Atelier Gulpen
Geniet van ‘het beste dat de winter te bieden heeft’ bij restaurant l’Atelier in Gulpen. Chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz serveert van donderdag 19 tot en met maandag 23 januari een amusediner all-in van acht gangen voor 115 euro.
Een januari-weekend lang kun je bij l’Atelier in Gulpen terecht voor ‘het beste dat de winter te bieden heeft’ in een heerlijke proeverij.
Hans Kinkartz
Het team van chef-kok en eigenaar Hans Kinkartz serveert een all-in amuse-verrassingsdiner van acht gangen. Dit betreft een selectie gerechtjes met het beste van het seizoen.
Amusediner
Dit zogeheten amusediner wordt geserveerd van donderdag 19 tot en met maandag 23 januari. De special kost 115 euro per persoon en is inclusief aperitief, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie.
Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant l’Atelier, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.