Nieuws

Winters arrangement bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Beleef de winter in Brummen. Verblijf in Kasteel Engelenburg, maak een wandeling door het dorp en geniet van ruim driehonderd bijzondere auto’s bij Gallery Aaldering. Uiteraard wordt daarbij gedacht aan de inwendige mens. Dit arrangement is tot en met 29 maart 2018 te reserveren voor een vanaf-prijs van 147,50 euro.

In Kasteel Engelenburg vind je brandende haarden, warmte en gezelligheid. Maak een wandeling door het dorp Brummen en bewonder meer dan driehonderd klassieke en sportauto’s in Gallery Aaldering. ’s Avonds word je culinair verwend.

Diner
Het arrangement bestaat uit een gastronomisch zesgangendiner, koffie met een Brummenaar, overnachting, ontbijtbuffet met glas Vonkelwijn, een wandeling met de kasteelheer door het dorp en een bezoek aan Gallery Aaldering.

Relais & Chateaux
Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je terecht op de website van Kasteel Engelenburg, dat is aangesloten bij Relais & Chateaux.

De vier bijzondere plekken van Kasteel Engelenburg

Wat zijn de vier (meest) bijzondere plekken in of bij jouw hotel. Die vraag leggen we in de videorubriek ‘Over de Drempel’ voor aan een eigenaar, general manager of directeur. In deze aflevering Johan Agricola van Kasteel Engelenburg in Brummen.

Vorig artikel

Restaurant De Leuf in Ubachsberg viert 30-jarig bestaan

Volgend artikel

Nieuwjaarsarrangement bij Perceel in Capelle a/d IJssel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.