Nieuws

Winteraanbieding Hostellerie De Hamert in Wellerlooi

Bij Hostellerie De Hamert in Wellerlooi kun je tot en met maandag 26 maart de winteraanbieding reserveren. Voor 80 euro per persoon geniet je van een menu van vier gangen en een overnachting aan de oevers van de Maas. Bij een verblijf op zaterdag geldt een toeslag van 10 euro.

Het bij Alliance Gastronomique aangesloten Hostellerie De Hamert in Wellerlooi ligt aan de oevers van de Maas, met een panoramisch uitzicht op het water.

Diner en overnachting
Tot en met 26 maar is de zogeheten winteraanbieding beschikbaar. Als gast geniet je van een viergangenmenu en een overnachting in een van de luxe en ruime kamers met balkon.

De prijs bedraagt 80 euro per persoon op basis van twee personen per kamer. Voor de zaterdag geldt een toeslag van 10 euro per persoon.

Restaurant
Het restaurant serveert seizoensgebonden gerechten met regionale invloeden en serveert desgewenst uitstekende wijnen uit de eigen wijnkelder.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Hostellerie De Hamert, dat vlakbij de Duitse grens en Nationaal Park De Maasduinen is gelegen.

Vorig artikel

Ron Blaauw introduceert variabele prijzen in zijn restaurants

Volgend artikel

Restaurant Veldzicht treedt toe tot Euro-Toques Nederland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.