Nieuws

Winteraanbieding bij Strandhotel Cadzand van Sergio Herman

Het Strandhotel in Cadzand heeft van december tot en met februari een ‘winteraanbieding’. Dit betekent dat je culinair kunt genieten tegen een aantrekkelijk tarief. Het gaat om een arrangement van twee nachten, waarbij voor de tweede nacht een korting geldt van liefst 50 procent. Ontbijt is inbegrepen.

De winteraanbieding van het Strandhotel in Cadzand-Bad is gebaseerd op een verblijf van twee nachten: van maandag tot en met woensdag of van dinsdag tot en met donderdag. Daarbij geniet je van een korting van 50 procent op de tweede nacht.

Pure C
Het arrangement is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in ontbijtrestaurant Pine House. Optioneel is een diner toe te voegen in Blueness, AIRrepublic of Pure C. Voor informatie over de kamers en de bijbehorende prijzen kun je terecht op de website van het Strandhotel.

Metamorfose
Het hotel ondergaat op dit moment een indrukwekkende metamorfose. Gebouw, kamers en publieke ruimte krijgen een volledig nieuwe signatuur onder leiding van het gerenommeerde designbureau Piet Boon.

De eerste 34 kamers zijn in september opgeleverd, de tweede serie luxe ingerichte kamers en suites volgen in het najaar van 2019.

Renovatie Strandhotel

Sergio Herman is hard aan het werk om van Cadzand-Bad een bestemming van formaat te maken. Hij is verantwoordelijk voor alle f&b in het Strandhotel, dat op dit moment een metamorfose ondergaat. Eerder spraken wij uitgebreid met hem over alle plannen.

Vorig artikel

Maître De Bloemenbeek verhuist naar Carelshaven in Delden

Volgend artikel

Kerst en kaas: smakelijker kunnen wij het niet maken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.