Nieuws

Wine & Dine bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

Restaurant De Leuf in Ubachsberg en Goessens wijnen slaan de handen weer ineen voor een Wine & Dine. Dinsdag 18 september staat wijndomein Umani Ronchi in de schijnwerper in de met een Michelinster bekroond eetgelegenheid. De keuken onder leiding van Robin van de Bunt zorgt voor bijpassende gerechten.

Umani Ronchi is het wijndomein van de familie Bianchi-Bernetti, die sinds 1959 ambachtelijke wijnen van hoge kwaliteit maakt en het beste haalt uit de Verdicchio en Montepulciano.

Goessens wijnen
Goessens Professionals in Wine verzorgt de wijnen en de toelichting en uit de keuken van sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg komen gerechten die hier perfect bij aansluiten.

Viergangenmenu
Als gast krijg je deze avond een viergangenmenu geserveerd, inclusief de begeleidende wijnen. De kosten bedragen 99 euro per persoon all-in.

Reserveren
Voor dit bijzondere evenement is een beperkt aantal couverts beschikbaar. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar receptie@deleuf.nl of door te bellen met telefoonnummer (045) 575 02 26.

Vorig artikel

Maître versus souschef-menu bij Cucina del Mondo

Volgend artikel

Beleef Wereldhavendagen Rotterdam met François Geurds en Spido

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.