Nieuws

Win twee kaarten voor het Foodie Festival in Amsterdam

In Amsterdam vindt zaterdag 17 november het Foodie Festival plaats. Tijdens de 2018-editie staat het kookboek in al zijn facetten centraal. Rondom de Oude Turfmarkt vinden diverse activiteiten plaats. Het festival is het culinaire evenement voor kookliefhebbers en bakfanaten en ChefsFriends mag twee entreekaarten weggeven aan een van onze nieuwsbriefabonnees.

Het Foodie Festival is een initiatief van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam en vindt plaats tijdens de Kookboekenweek (10 t/m 18 november).

Culinair evenement
Het is het culinaire evenement van het jaar voor kookliefhebbers en bakfanaten. In 2018 staat het kookboek in al zijn facetten centraal.

Masterclasses
In het historische pand van de Bijzondere Collecties aan de Oude Turfmarkt kun je terecht voor een interview of signeersessie met je favoriete kookboekschrijver, masterclasses, wijnproeverijen en een pop-up kookboekhandel.

Kookboeken
De hele middag vinden activiteiten plaats rondom gastronomie en kookboeken. Zo schuif je bijvoorbeeld aan bij een interview met Janny van der Heijden of de Amsterdamse patissier Cees Holtkamp.

Benieuwd naar de verhalen achter de historische kookboeken van Danny Jansen, bekend van 24Kitchen? Schuif aan en leer er alles over. Interesse in foodfotografie. Jan Bartelsman geeft tips.

Wijnproeverij
Nadat je in de pop-up kookboekhandel een nieuwe aanwinst hebt gescoord, sluit je de dag af met een wijnproeverij onder leiding van vinoloog en historicus Mariëlle Beukers.

Nieuwsbrief
Het Foodie Festival vindt zaterdag 17 november plaats van 12.30 tot 18.30 uur. ChefsFriends mag – in samenwerking met Pitch PR – twee entreetickets weggeven aan een van onze nieuwsbriefabonnees.

Hoe je kunt winnen, lees je in de nieuwsbrief die verschijnt in week 45 (5 t/m 9 november). Nog geen abonnee? Schrijf je dan voor maandag in via deze link.

Kaarten
Wil je sowieso kaarten bestellen, dan kan dat hier. Daar vind je ook meer informatie over het evenement. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro, voor de masterclasses moet extra worden betaald.

Vorig artikel

Wild&Tamed-menu bij restaurant Sillyfox in Veghel

Volgend artikel

Culinair galerieweekend bij Meesterkok Angélique Schmeinck

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.