Advertorial

Win een slowcooker met Cooqing

Advertorial – Ben jij een enthousiaste hobbykok die voor familie en vrienden wil koken in jouw favoriete restaurant? Of ken jij zo iemand? Ga naar de Facebookpagina van Cooqing, plaats jouw naam of die van een vriend(in) in een reactie onder het bericht en maak kans op een slowcooker.

Tot en met dinsdag 31 januari maak je bij Cooqing kans op deze mooie prijs ter waarde van 125 euro.

Facebook
Zie jij het helemaal zitten om in jouw favoriete restaurant met de chef-kok en zijn of haar team een menu te serveren aan vrienden, familie of relaties, laat je naam dan achter in een reactie op de speciale posting op de Facebookpagina van Cooqing.

Hobbykok
Heb je die ambities zelf niet, maar heb je een enthousiaste hobbykok (of meer) in je vriendengroep op Facebook die dit wel ziet zitten, tag hem of haar dan. Ook dan maak je kans op de slowcooker.

Winnaar
Cooqing maakt de winnaar van deze ‘must have voor iedere hobbykok’ bekend op donderdag 2 februari. In de post vind je een link naar een artikel op onze nieuwspagina, waarin de actievoorwaarden zijn opgenomen.

Zo ziet een Cooqing eruit: stukadoor Ronald bij Amarone Rotterdam

Dankzij zijn dochter was stukadoor Ronald recent een avond de baas in de keuken van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. Met chef-kok Gert Blom en zijn keukenteam bezorgde hij familie en vrienden een heerlijke avond. Ben jij de volgende?

Vorig artikel

Blog: l’autre pay du Fromages… (het andere Kaasland)

Volgend artikel

Nieuwe look & feel voor ’t Kalkoentje in Rhenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.