Boeken

Win receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie

Boeken – De lekkerste gerechten in een handomdraai met de receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie. Vol met verrassende kookideeën die in de smaak vallen en niet te ingewikkeld zijn, en waarvoor je niet uren in de keuken hoeft te staan. Wij mogen één set van vier verloten onder onze nieuwsbriefabonnees.

Ben jij op zoek naar verrassende kookideeën die enthousiast worden ontvangen, in de smaak vallen en niet te ingewikkeld zijn?

Gerechten
Met de receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie tover je de lekkerste gerechten op tafel zonder uren in de keuken te staan. Iedere waaier heeft een formaat van 17 x 10,5 centimeter, telt 48 pagina’s en kost 9,95. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Image Books.

Nieuwsbrief
Je kunt echter ook een set van vier winnen. Daarvoor hoef je enkel geabonneerd te zijn op de nieuwsbrief van ChefsFriends. In de week van maandag 14 januari lees je in de nieuwsbrief hoe je kans maakt. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan voor die tijd in. Dat is gratis en kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bring Your Own-avonden bij restaurant Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

IJshockeyen op dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.