Boeken

Win ‘Ontdek het geheim van de chef’ van Bart van Berkel

Boeken – We hebben weer twee leuke, nieuwe kookboeken weg te geven. Boeken van niet zo maar iemand. Het zijn twee exemplaren van het boek ‘Ontdek het geheim van de chef’ van Bart van Berkel, winnaar van Masterchef 2014.

Bart wil niets liever dan met iedereen delen wat hij heeft mogen leren van topchefs zoals Sergio Herman, Peter Lute en Onno Kokmeijer. Na het winnen van Masterchef 2014 besluit hij mee te draaien in de keuken van de beste chefs van Nederland.

Dat heeft geresulteerd in een heerlijk kookboek met vele tientallen gerechten, inclusief ingrediënten en recepturen. Maar ook heeft Bart in zijn boek aandacht voor kooktechnieken en productinformatie. Daarnaast is er aandacht voor de chefs, die hem hebben geïnspireerd dit boek te schrijven.

Het boek ‘Ontdek het geheim van de chef’ telt maar liefst 260 pagina’s, voorzien van smaakmakende foto’s. Wij van ChefsFriends.nl mogen twee exemplaren weggeven. Benieuwd hoe je dit boek kunt winnen? Lees dan onze nieuwsbrief volgende week. Daarin staat beschreven wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een gratis exemplaar van ‘Ontdek het geheim van de chef’.

 

Vorig artikel

De Pronckheer in Cothen start nieuwe jaar met bubbeldiner

Volgend artikel

Hotel Almere viert 5-jarig bestaan met arrangement

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.