Nieuws

Win lunch of diner van Wolfslaar met nieuwjaarswens

Restaurant Wolfslaar in Breda heeft een leuke actie bedacht. Wie in januari komt eten en een nieuwjaarswens invult, maakt kans op een gratis lunch of diner.

Net buiten Breda in een groene omgeving ligt Landgoed Wolfslaar. Daar kookt SVH Meesterkok Maarten Camps al jaren de sterren van de hemel. Het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio.

Wie in januari in het stijlvolle restaurant aanschuift, krijgt de mogelijkheid om snel weer terug te keren voor een gratis lunch of diner. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens een lunch of diner in januari een nieuwjaarswens op te schrijven.

De nieuwjaarswens, voorzien van contactgegevens, hang je vervolgens in een grote wensboom. Begin februari wordt de leukste wens bekroond met een voucher, die recht geeft op een gratis lunch of diner in het sterrestaurant.

Om alvast een indruk te geven van de gerechten van Maarten Camps verwijzen wij je graag naar onze blog, die we schreven naar aanleiding van een zomerse lunch op het terras van het restaurant.

Vorig artikel

Win hotelovernachting op Valentijnsdag na diner bij restaurant Taiko

Volgend artikel

Nu ook goed slapen bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.