Nieuws

Win hotelovernachting op Valentijnsdag na diner bij restaurant Taiko

Chef Schilo van Coevorden heeft weer iets leuks bedacht om een romantisch Valentine’s Diner in Taiko nóg specialer te maken. Je kunt er zelfs een hotelovernachting mee winnen.

Als afsluiting van een zeer spectaculair 7-gangen diner in restaurant Taiko krijgt iedere gast een fortune cookie. Wie in zijn of haar cookie de tekst ’Happy Valentine’s day – Your Room Is Confirmed’ vindt, krijgt een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel aangeboden.

Hierdoor kan de koude tocht naar huis worden overgeslagen en kan deze Valentijn  – na misschien nog een klein drankje in de Tunes Bar – op super romantische wijze in een van de prachtige hotelkamers worden afgesloten.

Over Taiko restaurant
Een hommage aan de mooie smaken en texturen uit verre oosten, dat is chef Schilo van Coevorden’s Taiko restaurant in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen Amsterdams. Dit maakt Taiko populair voor zowel goed ingewijde locals als internationale fijnproevers.

Over Schilo van Coevorden
In Amsterdam, om de hoek van het hotel, liggen zijn roots. In Azië ligt zijn hart. Opwindende smaken en texturen uit het Verre Oosten vinden in Taiko en Tunes Bar een ijzersterke fundering in zijn klassiek Franse training.

Reserveren 
Reserveren kan via 020 570 0000 of direct via taiko.tocktix.com. Restaurant Taiko in het Conservatorium hotel is gevestigd in de Van Baerlestraat 27 in Amsterdam. Taiko is 14 februari geopend van 18.30 tot 22.30 uur

Vorig artikel

Video: ’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Volgend artikel

Win lunch of diner van Wolfslaar met nieuwjaarswens

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.