Boeken

Win gesigneerd exemplaar kookboek Het jaar van Guus en Dick

Boeken – Tweesterrenchef Dick Middelweerd en zanger Guus Meeuwis hebben hun tweede kookboek uitgebracht. In ‘Het Jaar van Guus en Dick’ zorgt thuiskok Guus voor lekker en makkelijk en zijn de recepten van Dick perfect om mee uit te pakken. Wij mogen een gesigneerd exemplaar verloten onder onze nieuwsbriefabonnees.

Het Jaar van Guus (Meeuwis) en Dick (Middelweerd) is het tweede kookboek van de zanger en de chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Dick Middelweerd
Twee sterren in de keuken. Thuiskok Guus voor lekker en makkelijk en chef-kok Dick voor als je indruk wilt maken.

‘Stuk voor stuk voor speciale momenten, maar ook voor een willekeurige dinsdag’, aldus Dick. ‘Misschien wel juist op een doodgewone dinsdag. In iedere dag schuilt namelijk een feestje.’

Koken is leuk
Guus: ‘Het Jaar van Dick en Guus is wederom een kookboek geworden dat je hopelijk laat zien hoe leuk en ontspannen koken kan zijn. We hebben er veel van onszelf in gestopt, maar ook ruimte overgelaten om je eigen twist eraan te geven.’

Gesigneerd exemplaar weggeven
ChefsFriends mag één gesigneerd exemplaar weggeven aan een van onze nieuwsbriefabonnees. Hoe je kunt winnen, lees je in de week van maandag 19 november.

Niet geabonneerd op onze gratis wekelijkse inspiratiemail? Schrijf je dan uiterlijk zondag 18 november in via deze link. Wil je niet wachten op de verloting, maar het boek sowieso bestellen? Volg dan deze link.

Recept uit het boek
Nog een voordeel als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief: we mogen één recept van Dick uit het boek met jou delen. Alle ingrediënten en een stap voor stap uitleg.

Vorig artikel

Sukerieje kiest voor groente en vraagt supplement voor vis en vlees

Volgend artikel

Proeverij met zestig wijnen bij Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.