Boeken

Win exemplaar van Smakelijk! van Ronald Giphart

Boeken – Al op jonge leeftijd hield Ronald Giphart van lekker eten. Nu bestiert hij met zijn vrouw een huishouden, waarin de dis misschien wel het meest besproken thema is. Van dat culinaire leven doet de schrijver met veel plezier verslag in ‘Smakelijk!’ en jij kunt een gesigneerd exemplaar winnen.

Ronald Gipharts moeder was een echte gourmande, die iedere maaltijd met liefde klaarmaakte. Niet gek dus dat de auteur al op jonge leeftijd hield van lekker eten.

Nu bestiert hij samen met zijn vrouw een huishouden, waarin de dis misschien wel het meest besproken thema is.

Culinair leven
Van dat culinaire leven doet de schrijver in ‘Smakelijk!’ met veel plezier verslag. Hoe bereid je kokkels? Hoe maak je zelf boter? Wat is het geheim van de perfecte frikandel?

Kookboeken
Ronald Giphart vertelt niet alleen met smaak over het koken zelf, hij verhaalt ook over zijn culinaire ontdekkingsreizen, haalt zijn favoriete kookboeken tevoorschijn en schotelt de lezer kostelijk verhalen voor over wat er op tafel komt.

Beginnende en geoefende kok
‘Smakelijk!’ is voor zowel de beginnende als de geoefende kok een genot om te lezen. En wij mogen een exemplaar verloten onder de abonnees van onze nieuwsbrief. In de editie van maandag 10 september lees je hoe je kans maakt.

Nieuwsbrief
Geen abonnee? Meld je dan deze week gratis aan. In de week van maandag 17 september maken we de winnaar bekend.

Liever zeker van een exemplaar, bestel deze dan via Bol.com. Als je dat doet via deze link, dan profiteert ChefsFriends mee van jouw aankoop. ‘Smakelijk!’ verschijnt donderdag 6 september.

Vorig artikel

‘Nazomer Lunch’ all-in bij restaurant Spetters in Breskens

Volgend artikel

Kennismaken met nieuw Rantree via bijzonder arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.