Boeken

Win exemplaar van hapjesboek ‘Variatie op de plank’

Boeken – Hapjes van de plank zijn ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. In het prachtig vormgegeven boek ‘Variatie op de plank’ vind je originele ideeën voor sfeervolle planken, inclusief bijbehorende recepten. ChefsFriends mag een exemplaar verloten onder de abonnees van onze gratis nieuwsbrief.

In ‘Variatie op de plank’ vind je een keur aan ideeën voor sfeervolle planken. Van zomers tot winters, van oosters tot mediterraan en van ontbijt tot dessert. Inclusief bijbehorende recepten.

Tips en recepten
Natuurlijk kun je ook zelf mixen en matchen. De vele tips zorgen voor een extra verrassingseffect. Zo wordt ieder samenzijn gegarandeerd een feestje.

Nieuwsbrief
ChefsFriends mag één exemplaar verloten onder de abonnees van onze gratis nieuwsbrief. Wil jij kans maken en ben je nog niet aangemeld. Doe dat dan voor maandag 29 oktober via deze link.

Bestellen
Wil je niet afwachten of je wint? Variatie op de plank telt 96 pagina’s en is te bestellen voor 14,95 euro. Als je dat via deze link doet, dan steun je daarmee (ook nog eens) ChefsFriends.

Vorig artikel

Menu met populairste gerechten bij jubilerend Elea in Rijswijk

Volgend artikel

Beste van twee generaties Van de Bunt in jubileumspecial De Leuf

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.