Boeken

Win een exemplaar van kookboek ‘Aan tafel met Floorabella’

Boeken – Een kookboek voor echte levensgenieters. Zo laat ‘Aan tafel met Floorabella’ zich het best omschrijven. Auteur Floor van Dinteren baseerde de inhoud op haar gastronomische pelgrimstochten door Frankrijk en de inspiratie die ze heeft opgedaan uit oude kookboeken. Wij mogen een exemplaar weggeven aan een nieuwsbriefabonnee.

Floor van Dinteren houdt van lekker eten, van mooie dingen en van goede muziek. Ze is kok, vinoloog, stylist, fotograaf en vooral een levensgenieter. Al deze passies komen samen in haar kook- en belevingsboek ‘Aan tafel met Floorabella’.

Frankrijk
De inhoud is gebaseerd op haar gastronomische pelgrimstochten door Frankrijk en de inspiratie die ze heeft opgedaan uit oude kookboeken, aangevuld met een grote nieuwsgierigheid en de lust tot experimenteren.

Beleving
Hiermee geeft ze de lezer inspiratie voor de perfecte eetbeleving. Of dat nu een zomerse picknick is, een tête-à-tête voor jou en je geliefde of een after dinner met vrienden bij het houtvuur in de tuin.

Wijn
Dit boek biedt niet alleen pure en bijzondere gerechten, maar ook wijnsuggesties, muzikale tips en decoratieve inspiratie voor een complete ervaring.

Ontdekkingsreis
Sommige ingrediënten worden tijdens een boswandeling verzameld, andere zijn speciaal uit Frankrijk meegenomen of komen rechtstreeks vanuit de moestuin op tafel. Laat je meevoeren op een bijzondere ontdekkingsreis.

‘Aan tafel met Floorabella’ telt 224 pagina’s, wordt uitgegeven door ImageBooks (ISBN 9789463331456) en kost 24,95 euro.

Nieuwsbrief
Wil je kans maken op een gratis exemplaar? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van ChefsFriends. Wij mogen er één weggeven aan één van onze abonnees. Inschrijven is gratis en kan via deze link.

Vorig artikel

Wijn-spijsavond bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

François Geurds opent Japanse okonomiyaki bar in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.